Juledekoration
Produktionen af årets julekreativiteter er sat i gang!

 

Efter i mange år at have forsøgt forgæves at brænde et kalenderlys helt ned til nr. 24 til tiden har jeg i år droppet dén tradition og nøjes i stedet med et almindeligt lys uden tal! Jeg er ikke så meget til de farverige deko- rationer, så jeg holder dem gerne i de materialer, der kan findes i skoven eller ude i haven. I år blev det en busket version med tre slags grønt - jeg kalder den "Påfuglen" ;)

 

I år strækker juletiden sig ekstra langt - på søndag har vi allerede 3. søndag i advent. Den 1. søndag i advent fik mine forældre nogle søde og enkle julelanterner i advents- gave. Adventsnissen havde igen været i gang med at producere sine egne gaver. Det er nogle meget nemme lanterner, som ikke tager ret lang tid at lave. Nogle glas (fra marmelade, pesto o.l.), ståltråd, pænt bånd, fint papir, figurudstandsere, glitterlim og almindeligt lim var det hele, der skulle til. Og selvom man ikke længere er barn, har det vel stadig sin charme at forære sine forældre hjemmelavede gaver.

 

Oprettet d. 07.12.2011

Julelanterner
Marmelade
Sidste weekends produktion

 

Dejlige grovboller og blomme-æble-marme-
lade, mmm.

 

Oprettet d. 25.08.2011

Sandslot
Højdepunkter fra sommeren

 

Nogle få billeder fra den alt for korte sommer!

 

Oprettet d. 20.08.2011

Sandskulptur
Havfrue
Solnedgang

CharlotteK.dk har fået indhold!

 

Der er nu lagt en skabelon ud for sitets fremtidige indhold, som med tiden vil blive fyldt ud med projekter fra mit studie såvel som fra mit professionelle virke. Ligeledes vil jeg også vise billeder i galleriet, som jeg har taget i tidens løb på de mange studieture, jeg har deltaget i som arkitekt-/ingeniør-studerende - billeder af motiver, som har forundret mig, eller som jeg blot har været nødt til at dokumentere.

Indtil videre kan man finde mit CV samt mit studie-portfolio som pdf-filer.

 

Jeg glæder mig til at lægge mere ud på CharlotteK.dk, så sitet en dag bliver komplet!

 

Oprettet d. 13.08.2011

Her på min blog viser jeg de finurlig-heder, jeg møder på min vej, og du kan også se nogle af de projekter, jeg leger med i min fritid.